a skype-os oktatásról

A Skype-os oktatás a nyelvtanítás viszonylag új, de remekül bevált, kényelmes és praktikus módja. Ha jól működik az interneted a számítógépeden vagy a telefonodon, van egy jó headset-ed, és letöltöd az ingyenes Skype-ot, már semmi nem állhat a nyelvtanulásod útjába.

 

Az online és a személyes tanulás között nincs sok különbség, csupán annyi, hogy a Skype-os oktatás keretein belül időt takaríthatsz meg, hisz ha akad otthon egy szabad órád, máris tanulhatsz, nem kell a munka utáni csúcsforgalomban órákat elvesztegetned, idegeskedned. Ha külföldön élsz, nem kell aggódnod a távolság miatt. A kamera biztosítja a szemkontaktust, a chat funkció vagy a Google dokumentumok támogatják az írásbeli kommunikációt, így nem kell attól tartanod, hogy valamit rosszul írsz le. Már az órák előtt feltöltöm az anyagokat, amikre szükséged lesz az órán, így lehetőséged van azokat átnézni, esetleg letölteni, mielőtt dolgozni szeretnél velük. 

A távolság és az időhiány többé nem gátolhat abban, hogy fejlődj! Ha bizonytalan vagy, hogy Neked való-e az online tanulás, próbáld ki az ingyenes próbaórán, szeretettel várlak!

Un Pizzico d'Italiano.png

Beszédcentrikus olaszórák Skype-on

 Un Pizzico d'Italiano- Egy csipetnyi olasz
        Kiss-Valickó Erika olasz magántanárral
  • Facebook