“Szerelmes vagyok az olasz nyelvbe. (…)

Olyan dallamosan, olyan lágyan lüktet minden mondat, hogy az ember egy hajszárító használati utasítását is költőinek és édesen titokzatosnak érzékeli.”

(Tóth Krisztina, költő)

Un Pizzico d'Italiano.png

Egyéni órák

A nyelvtanítás talán leghatékonyabb módja, ahol csak Te és én dolgozunk a kitűzött eredményekért. Legnagyobb előnye, hogy 100%-ban a Te igényeidhez igazítjuk az órák felépítését, javaslataidat, ötleteidet mindig szívesen fogadom.

A nyelviskolás és csoportos kurzusokkal szemben az egyéni órák során senki más tudásához és időbeosztásához nem kell alkalmazkodnod, így fejlődésed sokkal gyorsabb és látványosabb lesz. 

Un Pizzico d'Italiano.png

Páros órák

Ha szívesebben ugranál fejest a tanulásba egy baráttal/ barátnővel/ kollégával/ családtaggal együtt, vagy egyedül még bátortalanabb vagy, esetleg spórolni szeretnél, szívesen látlak Benneteket páros óráimon, ahol Ti ketten és én közösen dolgozunk a kitűzött célotokért. 

Mi szükséges ehhez? Hogy azonos nyelvi szinten legyetek, és hogy tudjatok egymáshoz alkalmazkodni, és közösen dolgozni. Fontos az is, hogy ugyanakkor érjetek rá, de megéri, a közös nyelvtanulás nagyon erős kapocs, és sokkal nagyobb móka!

Un Pizzico d'Italiano.png

Próbaóra

Mielőtt elkezdenénk a közös munkát, érdemes megbeszélnünk, hogy milyen céllal szeretnél olaszul tanulni, hogy mit vársz el az óráinktól, és hogy milyen módszereket preferálsz. Itt felteheted a kérdéseidet, elmondhatsz mindent, amit fontosnak tartasz. 

A 45 perces óra alatt felmérem a nyelvtudásod, a személyes igényeidet, és ha úgy döntesz, hogy szívesen tanulnál velem, időpontot is egyeztethetünk az első nyelvóránkhoz.

Csak írj nekem, és megbeszéljük a részleteket. 

Un Pizzico d'Italiano.png

Beszédcentrikus olaszórák Skype-on

 Un Pizzico d'Italiano- Egy csipetnyi olasz
  • Facebook