“A nyelvismeret önismeret és világismeret.”

(Háy János, író)

"A nyelvismeret önismeret és világismeret."

(Háy János, író)

Szeretnél jó hangulatú, beszédcentrikus olasz nyelvórákon, a saját ritmusodban haladva tanulni Skype-on, elérhető áron?

Szeretnéd megtanulni olaszul kifejezni a véleményed minden hétköznapi témában, akár felsőfokon is?

Szeretnél egy segítő kezet, aki átvezet az olasz nyelvtan rejtelmes útvesztőin? Nézd meg a szabad időpontokat, és foglald le az egyiket az ingyenes szintfelmérő próbaórához!

Ha szívesebben ugranál fejest a tanulásba egy baráttal/ barátnővel/ kollégával/ családtaggal együtt, vagy egyedül még bátortalanabb vagy, esetleg spórolni szeretnél, szívesen látlak Benneteket páros óráimon, ahol Ti ketten és én közösen dolgozunk a kitűzött célotokért. Találkozzunk ingyenes próbaóráim egyikén!

Milyenek az óráim?

Sokáig éltem Olaszországban, így pontosan tudom, milyen fontos, hogy tudj kommunikálni a helyi emberekkel, hogy meg tudd értetni magad, és Te is értsd, mi zajlik körülötted, ezért beszédcentrikus órákat tartok, amelyek során megtanulod majd gond nélkül kifejezni magad minden témában, de a beszédértés, a nyelvtan, a kultúrával való ismerkedés ugyanúgy az óra része lesz. Ha a Skype-os oktatást veszed igénybe, akár az otthonodból is, megszokott környezetben tudsz haladni a tanulással, de ezzel a módszerrel a munka előtti vagy az ebédszünetben történő tanulás is könnyeben kivitelezhető, így az utazást megspórolva több időd marad a többi teendődre. Skype-on tanulni kényelmes, hatékony, és segít abban, hogy jobban kihasználd minden perc szabadidődet. Ne félj kipróbálni!

Gyakorold az olasz kommunikációt társaságban! 

A kiscsoportos kommunikációs workshopokon lehetőséged nyílik jó hangulatban, kellemes társaságban gyakorolni az olasz kommunikációt, minden szinten. A workshopok keretein belül beszélgetünk egy-egy témáról, szituációs és szókincsfejlesztő feladatok során mélyítjük el olasztudásod, miközben új emberekkel is megismerkedhetsz, s mindezt kényelmesen, az online térben. Szeretettel várunk! 

Számlaképes olasz nyelvtanár vagyok, az egyetemet a legszebb olasz városban, Firenzében végeztem, ahol nemcsak az olasz kultúrát, szokásrendszert, mindennapi életet ismerhettem meg, de közel anyanyelvi szintű nyelvtudásra is szert tettem. 

Szenvedélyesen szeretem az olasz nyelvet és kultúrát.

Kilenc év tanítási gyakorlatom van, a keződtől a felsőfokú szintig, mind a magán- mind a nyelviskolai és céges tanfolyamok terén. 

Az órák időbeosztásában, a haladás ütemében, és a tananyagban teljesen a Te igényeidhez alkalmazkodom. Türelmes, empatikus és rugalmas vagyok, azon dolgozom, hogy jó hangulatban, stresszmentes, baráti környezetben, gyorsan sajátíthasd el a nyelvet, és hogy nagyon megszeresd a tanulás folyamatát. 

Miért tanulj nálam?

 

 • Beszédcentrikus egyéni vagy páros olaszórák Skype-on, bárhol is élsz a világban 

 • Ingyenes szintfelmérő próbaóra

 • Többéves tapasztalat kisgyerekek, tinédzserek, felnőttek oktatásában

 • Felkészítés érettségire, nyelvvizsgára, felvételire, állásinterjúra, külföldi tanulmányokra, munkavállalásra

 • Olaszországi egyetemi diploma

 • Számlaképesség

 • Érdekes, színes tananyagok

 • Cégeknél szerzett szaknyelvi tapasztalat

 • Órán kívüli házijavítás

 • Rugalmasság

 • Motiváltság

 • Türelem, empátia

Un Pizzico d'Italiano.png

Beszédcentrikus olaszórák Skype-on

 Un Pizzico d'Italiano- Egy csipetnyi olasz
 • Facebook